Despre standarde si fericire

Despre standarde si fericire
Bai nu stiu, nu sunt neaparat fan lucruri simple dar parca si de alea complicate m-am cam saturat, nu stiu uneori mi se pare totul atat de inutil ca si chilotii intr-un film porno. In viata ai putine alegeri de facut, probabil ca si mai putine fapte de aratat si un catralion de consecinte, daca nu esti capabil sa le suporti, sa mergi cu demnitate inainte si sa iti asumi ceea ce faci si cum esti atunci se cheama ca viata te traieste pe tine si tu nu traiesti, doar existi si atat.
Ne-am uitat standardele. Am uitat ca avem capacitatea de a cere. Ne-am pierdut in vicii, in nou, in tot ceea ce pare incitant. In ambalaje sclipicioase, kitschoase, dezgustatoare. Bem vinuri rafinate, citim Dostoevski si ne numim „culti”. Folosim atat de des cuvantul empatie nestiind cu exactitate ce inseamna. Precum folosim si oamenii. Fara sa stim ce sunt. Pretindem fericire fara sa infaptuim in noi ceva demn pentru fericire. Si mai apoi, cu ipocrizia specifica pacatosilor, condamnam oamenii ce nu ne-au iubit suficient, precum niste molii ce nu s-au saturat sa pangareasca hainele si asa demult ponosite.

Descoperă mai multe la Viata e scurta

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un comentariu

Just Me

Bun venit pe Viata e scurta, colțul meu confortabil de internet. Aici, va invit sa fiti alaturi de mine intr-o calatorie a visurilor, a dorintelor si a tuturor lucrurilor facute din dragoste, indiferent de felul lor